fbpx

Personal training

Samen met een personal trainer 30 of 60 minuten lang trainen in onze privé gym! Niet zomaar fitnessen, maar samen met een trainer echt volle focus werken aan jouw doelen. Hierin gaan we altijd voor het optimale resultaat!

Bij THE BOX begeleiden wij veel mensen die “gewoon“ fitter, slanker en gezonder willen worden, of juist willen blijven, zonder dat je meteen tot het uiterste wordt gepusht. Je kunt niet altijd direct je hele leven omgooien, dat snappen wij. Wij helpen jou! Ook als het soms even tegenzit.

We zoeken de balans tussen uitstekend resultaat behalen en je leven leuk en leefbaar houden. Daarmee is het behaalde resultaat ook langduriger.

Hierbij is ook het coachen op gedragsveranderingen, voeding en focus belangrijk. Want jouw juiste mindset in combinatie met onze kennis staat garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: resultaat. Je voelt je (weer) happy in body & mind!

De training maken wij, het trainingsmoment bepaal jij!

  • RESULTAATGERICHT
  • HELDERE DOELEN
  • EFFECTIEF
  • PERSOONLIJK
  • FUN

Wij scoren een:

Tarieven

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij THE BOX? Laat hieronder je gegevens achter of stuur direct een Whatsapp bericht via de Whatsapp button rechts onderin.

 

Neem contact met ons op via WhatsApp
1